GO UP

Izazov književnog kluba tajnog Zagreba

Izazov književnog kluba tajnog Zagreba

Secret Zagreb u Noći knjige 2024.

TURA JE POPUNJENA! HVALA VAM NA INTERESU <3

Sljedeća prilika za besplatnu šetnju tajnim Zagrebom stiže već krajem svibnja – obavijestit ćemo vas na društvenim mrežama i ovdje na webu u rubrici NEWS.

A već sada možete rezervirati termin za Zagreb Ghosts & Dragons Tour na engleskom jeziku svake nedjelje od svibnja do listopada u večernjim satima.


OPIS

Književnici i njihovi likovi česta su tema obilazaka iz programa Secret Zagreb. Povodom Noći knjige, okupili smo sve te priče, pronašli neke nove i posvetili cijelu turu isključivo njima. Zajednički ćemo se prisjetiti onih koji su svojim riječima zidali ovaj grad. Možda već znate da su priče iz tajnog Zagreba katkad malo i uvrnute – nećemo vas razočarati ni ove večeri! Bit će tu mračnih misli naših književnika, zlosretnih sudbina, neuzvraćenih ljubavi, nedostižnih muza, neponovljive mašte, ali i mnogo simpatičnih dogodovština. Pridružite se šetnji, prođite ispod prozora naših pisaca i ponovo se inspirirajte njihovim vječnim riječima.

Sve ovo i nije novost jer smo sličnu temu obradili i prošle godine u Noći knjige. Međutim, ove godine, tura je igrificirana – prepuna izazova, zapažalica i mozgalica. Kad se okupimo, razdijelit ćemo se na timove i krenuti u potragu za pričama. Naravno da će to biti zanimljivo djeci (preporučena dob barem 10 godina), pa čak i neukrotivim tinejđerima, slobodno ih povedite! Ali, osmišljena je za odrasle pa se nemojte ustručavati prijaviti i ako nemate mlade snage.

Read more: Izazov književnog kluba tajnog Zagreba

Tura je besplatna za posjetitelje, ali POTREBNA JE PRIJAVA na info@secret-zagreb.com jer je broj posjetitelja ograničen.

Trajanje: oko 2 h

Početak: utorak 23.4. u 17:00

Trajanje: 2 h

Lokacija: na Opatovini kod Petrice Kerempuha

Napomena: Obujte udobne cipele za hodanje, pripremite se za pokoje stepenište i brdoviti teren Gornjeg grada i ne zaboravite ponijeti dobro raspoloženje!

@secretzagreb

???????? Secret Zagreb Book Club – our new city tour ???????? Književni klub tajnog Zagreba – nova tura #zagreb #noćknjige #secretzagreb

♬ Old Vintage Film Piano Charlie Chaplin Happy Positive Music Mute Silent Movie – Sound_Art