GO UP

Književni klub tajnog Zagreba 2023.

Književni klub tajnog Zagreba 2023.

Secret Zagreb u Noći knjige

TURA POVODOM NOĆI KNJIGE JE POPUNJENA! HVALA NA VELIKOM INTERESU. PRATITE NAS NA INSTAGRAMU ILI FACEBOOKU DA NE PROPUSTITE NOVOSTI IZ TAJNOG ZAGREBA


Književnici i njihovi likovi česta su tema obilazaka iz programa Secret Zagreb. Povodom Noći knjige, okupili smo sve te priče, pronašli neke nove i po prvi put posvetili cijelu turu isključivo njima. Zajednički ćemo se prisjetiti onih koji su svojim riječima zidali ovaj grad.

Možda već znate da su priče iz tajnog Zagreba pomalo uvrnute – nećemo vas razočarati ni ove večeri! Bit će tu mračnih misli naših književnika, zlosretnih sudbina, neuzvraćenih ljubavi, nedostižnih muza, neponovljive mašte, ali i mnogo simpatičnih dogodovština. Pridružite se šetnji, prođite ispod prozora naših pisaca i ponovo se inspirirajte njihovim vječnim riječima.

Uf, skoro smo zaboravili…manifestacija Noć knjige ove godine pridaje posebnu pažnju umjetnoj inteligenciji. Zato nam ne preostaje drugo, nego da i nju pozovemo u Književni klub tajnog Zagreba.

Tura je besplatna za posjetitelje, ali POTREBNA JE PRIJAVA na info@secret-zagreb.com jer je broj posjetitelja ograničen.

Trajanje: oko 2 h

Prijedlog početka: nedjelja 23.4. u 19:00

Početak: na Opatovini kod Petrice Kerempuha

Napomena: Obujte udobne cipele za hodanje i pripremite se za pokoje stepenice i brdoviti teren Gornjeg grada.

@secretzagreb

???????? Secret Zagreb Book Club – our new city tour ???????? Književni klub tajnog Zagreba – nova tura #zagreb #noćknjige #secretzagreb

♬ Old Vintage Film Piano Charlie Chaplin Happy Positive Music Mute Silent Movie – Sound_Art